Behoud snijbloemen zonder water: hoe werkt dat?

Behoud snijbloemen zonder water: hoe werkt dat?

Benieuwd naar het behoud van snijbloemen zonder water?

Het is een lastige uitdaging, omdat de bloemen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van water. Wilt u de bloemen vervoeren? Dan is een emmertje water om de bloemen in te zetten de beste optie.

Geen emmer beschikbaar of liever niet me te veel water onderweg? Bloemen zoals tulpen, strelitzias (paradijsvogelbloem, amaryllissen, gerbera’s of bloemen die een waterbuisje kunnen zijn dan een prima keuze. Het is mogelijk om ze toch water te geven, zonder dat u daar een emmer voor hoeft te gebruiken.

Snijbloemen zonder extra water

Het behoud van snijbloemen zonder water is lastig, bijvoorbeeld als het gaat om rozen. Daarnaast vraagt ook het behoud van andere snijbloemen eigenlijk om water. Het is ter alternatief mogelijk om gebruik te maken van glycerine, al is ook dat natuurlijk niet altijd voor handen.

Onze specialisten leggen u graag uit over het behoud van snijbloemen zonder water, als dat mogelijk is voor het type bloemen dat u wilt bestellen. Ontdek op die manier hoe u ervoor zorgt dat de bos zo lang mogelijk mooi blijft, ook als er onderweg of op een andere locatie gedurende een uur of langer geen water beschikbaar is. Het is een lastige uitdaging, al zijn sommige bloemen sterker dan anderen en zijn er daardoor toch mogelijkheden.

De mooiste snijbloemen van het seizoen bestellen?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.