Behoud snijbloemen met azijn: zo werkt het

Behoud snijbloemen met azijn: zo werkt het

Behoud snijbloemen met azijn: zo werkt het

Meer weten over het behoud van snijbloemen met azijn? Het is belangrijk om daar niet de bloemen mee te voeden, maar de vaas er op voorhand mee schoon te maken. Het voorkomt dat er micro-organismen achterblijven, die de gezondheid van de bloemen zouden kunnen aantasten.

Tip: bloemen behouden gedurende een langere periode? Dan is glycerine een interessante keuze.

De hygiëne van de vaas is heel belangrijk voor het mooi houden van een bos met bloemen. Het is prima om een vaas veel te gebruiken, als u die tussendoor goed schoonmaakt. Dat kan bijvoorbeeld met een mengsel van heet water, een eetlepel bakpoeder en een eetlepel azijn. Het behoud van snijbloemen met azijn is wat dat betreft eenvoudig, door daar op voorhand een beetje tijd in te steken. .

Snijbloemen behouden met azijn

De snijbloemen behouden met azijn? Maak de vaas er goed mee schoon. Vergeet de vaas daarna niet goed schoon en droog te wrijven, voordat u de nieuwe bloemen erin zet. Het is een effectieve manier voor het behoud van snijbloemen, om die na de plaatsing in de vaas zo lang mogelijk mooi te houden

We adviseren u vanuit de kwekers graag over het behoud van snijbloemen, ook als het gaat om rozen die u lang mooi wilt houden. Op die manier heeft u zo lang mogelijk plezier van de verse bloemen, bijvoorbeeld door de vaas op de juiste wijze voor te bereiden en ook als de bloemen zijn uitgebloeid weer klaar te maken voor het volgende gebruik.

De mooiste snijbloemen van het seizoen bestellen?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.