Hoe rozen te behouden? De kweker legt uit

Hoe rozen te behouden? De kweker legt uit

Hoe rozen te behouden? De kweker legt uit

Benieuwd hoe rozen te behouden? Met een paar tips van de kweker zorgt u ervoor dat de rozen zo lang mogelijk blijven staan, bijvoorbeeld door de vaas daarop goed voor te bereiden.

Het is belangrijk om de vaas goed schoon te maken met een beetje chloor. Gebruik bij voorkeur een glazen en schone vaas, zodat de bloemen daarin goed tot hun recht komen. Voeg in ieder geval de voeding van de bloemist toe, door die op te lossen in een beetje lauw water. De rest van de vaas kunt u vullen met koud water, omdat de rozen het daarin het best zullen doen.

Tip: iets gehoord over het behoud van snijbloemen met azijn? Het is net als de manier om rozen te behouden belangrijk om daar goed mee om te gaan.

Rozen behouden: zo werkt het

Meer weten over hoe rozen te behouden? Snijd de rozen met een scherp mes schuin af en plaats ze meteen in de vaas. Zorg er wel voor dat u bladeren afbreekt, terwijl het belangrijk is om de doornen juist te laten zitten.

De mooiste snijbloemen van het seizoen bestellen?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.