Roobos groothandel voor bloemen en planten bij Flowertime

Roobos groothandel voor bloemen en planten bij Flowertime

Onze groothandel voor bloemen en planten mocht dit jaar de bloemen leveren bij Flowertime in Brussel.

Flowertime is een samenwerking tussen de stad van Brussel en de associatie van het Brusselse Flower Carpet. Eens per twee jaar wordt het stadhuis van Brussel versierd door meester bloemisten van over de gehele wereld.

Flowertime transformeert het stadhuis van Brussel en de Grand-place in een florale droomwereld. 5 Dagen lang wordt het stadhuis opengesteld voor het publiek om de kleurrijke creaties van meesterbloemisten te aanschouwen.

Max Hurtaud – meesterbloemist- samen met Roobos groothandel voor bloemen en planten

Dit jaar heeft Roobos groothandel voor bloemen en planten een samenwerking met Max Hurtaud opgezet om een bijzonder mooie creatie neer te zetten in het stadhuis van Brussel. Max zijn inspiratie voor zijn bloemstuk kwam van de Grand Place van Brussel. Voor hem is zijn creatie een ode aan het plein dat zoveel voor hem betekent. Hij is als meesterbloemist nu al 3 jaar werkzaam in Brussel en heeft vele mooie herinneringen aan dit plein. Vriendschappen zijn daar gesloten, feesten gevierd en familie gezien die hij al lange tijd had moeten missen. Voor hem is het een plein vol emoties van blijdschap en glimlachen en hij kan oprecht beamen dat het plein ‘het mooiste is in de wereld’

Om al deze redenen vond hij het een eer om zijn bloemstuk op te dragen aan het plein wat hem zo dierbaar is. En wij zijn trots dat hij zijn creatie heeft gemaakt met samen met Roobos, onze groothandel voor bloemen en planten. Max geeft aan dat hij alleen maar met de beste bloemen en planten kan werken als meesterbloemist. Daarom was het werken met ons een logische keuze, waar wij uiteraard zeer vereerd door zijn.

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.