Oktober snijbloemen: wat past er bij dit seizoen?

Oktober snijbloemen: wat past er bij dit seizoen?

Oktober snijbloemen: wat past er bij dit seizoen?

In oktober snijbloemen kopen en benieuwd welke het goed doen of nu alvast nadenken over een mooi boeket voor de herfst? Sommige bloemen doen het beter dan anderen. Oktober en de herfst associëren we over het algemeen met donkere en warme kleuren, waardoor het verstandig is om daar ook in de bloemen gebruik van te maken.

Tip: combineer de snijbloemen voor oktober met bessen en andere elementen uit de wilde natuur, voor een boeket dat goed past binnen het seizoen.

De oktober snijbloemen zijn goed geschikt voor in de herfst, bijvoorbeeld als u een bruidsboeket wilt samenstellen of als u in die periode voor typische kleuren wilt zorgen. Op die manier adviseren we u graag over zowel de herfst als bijvoorbeeld de winter, net als de overige seizoenen en maanden.

Snijbloemen in oktober en de herfst

Benieuwd naar de beste oktober snijbloemen? We zetten er een paar op een rij:

  • Amaryllis
  • Bouvardia
  • Eucalyptus
  • Hei
  • Hortensia
  • Orchidee
  • Zonnebloemen

We zijn uw specialist voor de snijbloemen van het seizoen, waarover we u direct vanuit de kwekers goed kunnen adviseren. Ontdek op die manier bijvoorbeeld ook de bloemen speciaal voor juni, omdat die het in die maanden goed doen.

Bestel online snijbloemen in oktober en de herfst?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.