Wintersnijbloemen: welke bloemen zijn goed geschikt?

Wintersnijbloemen: welke bloemen zijn goed geschikt?

Mooie wintersnijbloemen kopen?

Mooie wintersnijbloemen kopen? Het is zowel in de winter als tijdens de andere seizoenen van het jaar belangrijk om bloemen uit te zoeken die daar goed bij passen. Wij adviseren u graag vanuit de kwekers uit de omgeving, over de 100% dagverse bloemen die we kunnen leveren.

Net als in mei voor de zomermaanden en in de herfst zijn er ook voor de winter specifieke snijbloemen die daarvoor bijzonder geschikt zijn. Met de wintersnijbloemen zorgt u voor ijskoude witte kleuren, net als een aantal diepdonkere kleuren, waardoor er een mooi contrast ontstaat. De bloemen zijn sterk in deze maanden, waardoor ze goed geschikt zijn voor mooie boeketten.

Snijbloemen in de winter: online inspiratie

Benieuwd naar de typische wintersnijbloemen die we kunnen leveren? Het gaat bijvoorbeeld om de:

  • Amaryllis
  • Anemonen
  • Hyacinthen
  • Jasmijn
  • Orchidee
  • Sneeuwvlokjes
  • Tulpen

Deze bloemen zijn goed geschikt voor in de winter. We adviseren u graag over de juiste snijbloemen van het seizoen, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken. Dat geldt voor de winter en bijvoorbeeld voor oktober, net als tijdens de andere maanden en seizoenen waarvoor u op zoek bent naar de mooie snijbloemen van dat moment.

Mooie wintersnijbloemen kopen?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.