Snijbloemen van het seizoen: wat zegt de kweker?

Snijbloemen van het seizoen: wat zegt de kweker?

Snijbloemen van het seizoen: wat zegt de kweker?

Snijbloemen van het seizoen kopen?

De kwekers weten als geen ander welke bloemen het best geschikt zijn voor het voorjaar, voor de zomer, de herfst en voor in de winter. Ontdek per maand welke bloemen het best geschikt zijn, om daar mooie boeketten mee te maken en die aan klanten aan te bieden.

Zoekt u bijvoorbeeld naar de mooiste snijbloemen voor oktober en de rest van de herfst of juist voor de zomermaanden? We adviseren u graag over de mooiste snijbloemen van het seizoen, waarvoor we natuurlijk in nauw contact staan met de kwekers die daar alles over kunnen vertellen.

De mooiste snijbloemen van het seizoen bestellen?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.