Roobos groothandel voor bloemen en planten bij Fleuramour

Roobos groothandel voor bloemen en planten bij Fleuramour

Roobos groothandel voor bloemen en planten bij Fleuramour

Onze groothandel voor bloemen en planten mocht dit jaar de bloemen leveren bij Fleuramour. Fleuramour is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij het kasteel in Bilzen (België) wordt ondergedompeld tot een betoverende bloemenwereld. Wel 140.000 bloemen zijn verwerkt in ontelbare creatie van ’s werelds beste bloemenkunstenaars.

FLOOS, de online bibliotheek voor bloemisten, had onze groothandel voor bloemen en planten benaderd of zij onze bloemen konden gebruiken voor dit evenement. Uiteraard hebben wij daar vol trots ja op gezegd.

Het team van FLOOS had een prachtig arrangement gemaakt in de grote zaal van het kasteel. In veelal ‘Roobos’ roze hadden Max Hurtaud, Birgitte Heinrichs, Miguel Angel Delgado en Alex Segura Arana een echt meesterwerk gemaakt.

In een rondom het kasteel was ook veel te zien en te beleven. Birgitte Heinrichs had een prachtig stuk gemaakt dat bestond uit 3 panelen waar de producten van onze groothandel voor bloemen en planten prachtig waren gebruikt in een heel bijzonder arrangement.

Workshops van meesterbloemisten samen met Roobos groothandel voor bloemen en planten

Ook konden de bezoekende bloemisten zich inschrijven voor workshops van onze meesterbloemisten. In een workshop van 2 uur kregen zij allerlei technieken aangeleerd van internationale topfloristen. Zo had Max Hurtaud een herfst arrangement gemaakt met verschillende technieken, die bijzonder zijn en goed verkoopbaar voor uw klanten.

Daarnaast was het dringen geblazen bij de stand van FLOOS. Zij hebben onlangs hun 4e editie van hun werkboek ‘The crafter’s secret’ uitgebracht en deze was veelgevraagd.

Voor dit boek werden de meesterbloemisten gevraagd om creatief, op een geavanceerde en progressieve manier en met oog voor detail te werken. Het resultaat is een 300 pagina's dik werkboek met de nieuwste trends, technieken en ontwerpen, maar ook met talloze tips van de meesters zelf. Negen internationale meesterbloemisten uit verschillende landen werkten aan deze 4e editie.

Dit Engelstalige werkboek is een aanrader voor iedere bloemist en is nu verkrijgbaar via onze webshop.

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals deze meesterbloemisten? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen.

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.