Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Plantanious

Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Plantanious

Onze groothandel voor bloemen en planten is altijd op zoek naar de beste kwekers om mee samen te werken. Alleen de allerbeste producten zijn immers goed genoeg voor onze klanten. Vandaag staat onze kweker Plantanious centraal uit Kwintsheul

Groen denken, groen doen én continu blijven verrassen: dat is Plantanious. Een uniek, innovatief en duurzaam familiebedrijf, dat een breed assortiment aan kamerplanten en bloeiende seizoensproducten kweekt, op unieke wijze. Joost en Freek Jansen, een eeneiige tweeling zijn de eigenaren en runnen samen het bedrijf.

In het assortiment van Plantanious vind je een rijke keuze aan verrassende, bijzondere kamerplanten en bloeiende seizoensproducten. Een assortiment dat voortdurend wordt uitgebreid en waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden .

Duurzaam in elke opzicht. Plantanious, kweker van Roobos groothandel voor bloemen en planten

Bij Plantanious begrijpen zij dat verduurzamen een beter toekomst betekent voor iedereen. Zij investeren dan ook flink in een groenere toekomst.  Zo hebben zij 735 zonnepanelen, waardoor zij nagenoeg zelfvoorzienend zijn in hun stroomverbruik. Ook gebruiken zijn 100% aardwarmte, wat betekent dat zijn CO2 neutraal produceren.

In hun assortiment hebben zij op dit moment groene kamerplanten (ficus) en bloeiende seizoensproducten (kuipplanten op stam, alstroemeria, limonium, Gerbera Garvinea. Gerbera Patio XXL). Deze kweken zijn op wel meer dan 45.000m2 kas oppervlakte. En zij zijn continue op zoek om hun assortiment nog verder uit te breiden, om zo onze klanten steeds te verrassen.

En omdat zij zo uniek produceren zijn zij ook genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs van 2020! Wij wensen hun veel succes toe!

Kijkt u gerust een keertje op hun website:

www.plantanious.com

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals van deze uitstekende kweker? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen. We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.