Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Hofstede Hovaria

Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Hofstede Hovaria

Onze groothandel voor bloemen en planten is altijd op zoek naar de beste kwekers om mee samen te werken. Alleen de allerbeste producten zijn immers goed genoeg voor onze klanten. Vandaag staat onze kweker Hofstede Hovaria centraal uit Huissen.

De ontwikkeling en productie bij kwekerij Hofstede Hovaria geschiedt door Koos en zoon Wilko Hofstede uit het Betuwse stadje Huissen, gelegen aan de Rijn ten zuiden van Arnhem.

Het veredelings- en productiebedrijf van de familie Hofstede, waarvan Koos en Wilko de derde respectievelijk vierde generatie zijn, heeft vele van de bestaande hortensiarassen op de markt gebracht.

Het veredelings- en productiebedrijf van de familie Hofstede, waarvan Koos en Wilko de derde respectievelijk vierde generatie zijn, heeft vele van de bestaande hortensiarassen op de markt gebracht.

Vanaf de dertiger jaren werden vooral bolvormige hortensia's gekweekt in 4 kleuren. Bekende cultivars uit die tijd zijn 'King George' van Draps uit België, 'Mme Emile Mouilliere' van Mouilliere uit Frankrijk en 'Holstein' van Schadendorf uit Duitsland.

Hofstede Hovaria is dus al jaren de specialist in bijzondere varianten van Hydrangea, Streptocarpus, Poinsettia, Deco-Chrysant en nog veel meer. Zij zijn altijd op zoek naar de speciale producten, zodat de klant zich kan onderscheiden t.o.v. andere winkels in de markt. Het productiebedrijf is bijna 3 hectare groot (kassen & containervelden), gelegen op meerdere locaties in Huissen.

En zo voor de kerst hebben zij natuurlijk ook de allermooiste poinsettia’s.

De mooiste poinsettia’s via onze groothandel voor bloemen en planten

Kerst 2019 wordt een kleurrijke kerst! Hofstede Hovaria heeft namelijk ruim 15 kleurrijke Poinsettia specialties in hun assortiment, waarvan de helft exclusief door ons wordt gekweekt in Europa.

Hun Poinsettia’s zijn hoogstwaarschijnlijk ook de alle schoonste van Europa wat betreft gewasbeschermingsmiddelen. In hun teelt zijn namelijk vanaf het oppotten geen insecticiden en fungiciden gebruikt.

Deze kerst hebben zij dus de mooiste Poinsettia’s beschikbaar. En alles in 14cm pot. Zo hebben zij de Poinsettia ‘Autumn Leaves’. Een prachtige plant met mooie herfstachtige kleuren. Maar ook toppers, zoals de ‘Winter rose’ met zijn kleine, ronde bloemen of de ‘Superba Glitter’ met zijn rood- wit gevlekte bloemen maken de donkere dagen van de winter helemaal kleurrijk.

U kunt meer informatie vinden over deze bijzondere soorten of over onze kweker Hofstede Hovaria via:

www.hovaria.com

Ook kunt u de complete collectie van de kwaliteitsproducten van Hofstede Hovaria nu vinden op onze webshop

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals van deze uitstekende kweker? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen. We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.