Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: CST Decorations

Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: CST Decorations

Onze groothandel voor bloemen en planten is altijd op zoek naar de beste leveranciers om mee samen te werken. Alleen de allerbeste producten zijn immers goed genoeg voor onze klanten. Vandaag staat onze leverancier CST-Decorations centraal.

Bent u op zoek naar de mooiste woon accessoires voor uw klanten?

Wilt u graag:

  • de mooiste landelijke woonaccessoires uit landen zoals Indonesië, Brazilië en Thailand?
  • altijd beschikken over de laatste trends in woonaccessoires voor elke kamer van het huis?
  • En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs?

CST-Decorations via onze groothandel voor bloemen en planten

In ons accessoire assortiment zijn wij trots dat wij het merk CST-Decorations voeren. CST-Decorations heeft de mooiste en luxe huis decoratie accessoires beschikbaar.

CST-Decorations biedt teak, naturals en andere trendy woondecoraties aan waar uw klanten van zullen houden. Altijd apart, altijd nieuw en altijd een breed assortiment om elk huis prachtig in te richten. Ook zijn de producten van CST-Decorations een sieraad voor elk floral design.

En nu kunt u wel heel voordelig genieten van de producten van CST-Decorations!

De hele komende week -op transportdagen van maandag 9 december t/m vrijdag 20 december 2019- kunt u de gehele collectie van CST-Decorations verkrijgen met wel 10% korting!!

Zo kan iedereen genieten van de mooiste woonaccessoires

U kunt ons CST-Decorations assortiment of een van onze andere 15.000 producten vinden op onze webshop. Dagelijks is na 1 uur ons aanbod het breedst.

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals van deze uitstekende kweker? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen. We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.