Roobos groothandel voor bloemen en planten: Onze kweker Fusion Colors

Roobos groothandel voor bloemen en planten: Onze kweker Fusion Colors

Zoekt u een planten groothandel met de meest bijzondere producten? Wij zijn trots dat wij het assortiment van Fusion Colors mogen leveren. Fusion colors is een innovatief bedrijf dat in 2011 is ontstaan vanuit het idee, om op een vernieuwende en originele manier planten met toegevoegde waarde te ontwikkelen.

In de visie van Fusion colors kan de markt voor planten met toegevoegde waarde slechts gezond blijven, door het aanbieden van duurzame producten met een hoogwaardige kwaliteit. Hetgeen uiteraard tot uiting komt in een positieve prijs/kwaliteitsverhouding.

Binnen Fusion colors wordt jarenlange in- en verkoopervaring aan internationale retailers gecombineerd met evenzoveel ervaring op het gebied van kwalitatief hoogwaardige logistieke dienstverlening en internationaal ondernemerschap.

Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Bleiswijk waar Fusion colors eigen bedrijfsruimte heeft voor het ontwikkelen en verwerken van haar producten. De producten van Fusion colors kenmerken zich door innovatie,  kwaliteit, een eigentijdse uitstraling en een sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

Fusion colors werkt met een beperkt aantal door Fusion colors geselecteerde leveranciers met wie een duurzame relatie bestaat. Wij zijn dan ook trots dan Roobos groothandel voor planten een van deze speciaal geselecteerd leveranciers is.

Unieke composities. Fusion Colors bij Roobos groothandel bloemen en planten

Bij onze groothandel in bloemen en planten kunt u het gehele assortiment van Fusion Colors bestellen. Wat dacht u van de Green Bottle collectie? Binnen deze collectie heeft Fusion Colors een aantal mooie en stijlvolle flessen gevuld met een prachtig decor van verschillende planten.

Ook hebben zij de terrarium collectie. Binnen dit assortiment heeft Fusion Colors een heus ecosysteem aan planten gemaakt in een afgesloten fles. De Terranium collectie en The Green bottle collectie zijn beiden echte eye-catchers en een sieraad in elke woning.

Fusion Colors is constant op zoek om hun klanten nog meer te verrassen. Zij innoveren constant en brengen doorlopend nieuwe producten op de markt.

Wilt u meer weten over dit mooie bedrijf? Kijk dan op hun website

www.fusioncolors.nl

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals van deze uitstekende kweker? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen. We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.