Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Ansu Vanda

Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Ansu Vanda

Onze groothandel voor bloemen en planten is altijd op zoek naar de beste kwekers om mee samen te werken. Alleen de allerbeste producten zijn immers goed genoeg voor onze klanten. Vandaag staat Ansu Vanda centraal.

Standing out together: dat is waar ANSU Vanda voor staat. ‘Standing out’ is hun product, de Vanda. Het is een orchidee die tot de meest zeldzame variëteiten ter wereld wordt gerekend, met aparte kleuren en een ongewone groeiwijze. ‘Standing out’ is ook hun manier van werken: veredeling en vermeerdering onder ideale omstandigheden in Thailand combineren zij met productie, marketing en verkoop in Nederland. Een unieke samenwerking in één bedrijf, met perfectie in elk stadium als resultaat.

Met de Vanda zijn zij de enige leverancier van deze exclusieve orchideeënsoort in Europa. Sinds begin jaren negentig hebben we ons compleet op de Vanda toegelegd. Het is een teelt die het uiterste vraagt van vakmanschap, van geduld, van uithoudingsvermogen. Door de expertise van Thailand en Nederland bijeen te brengen in één bedrijf, zijn zij in staat om ’s werelds mooiste orchidee de aandacht te geven die zij verdient.

Vanda’s groeien in Nederland door tot het stadium van bloei. Op een oppervlakte van 6 ha zijn de klimatologische omstandigheden voor de exotische Vanda ideaal. ANSU Vanda hanteert een strikt milieuprotocol: een minimaal gebruik van energie door het gebruik van eigen zonnepanelen, een maximale benutting van water door recirculatie en minimale inzet van chemie, door de geïntegreerde teeltwijze.

De mooiste Vandas via Roobos groothandel voor bloemen en planten

Van de 20 duizend orchideeën die de wereld telt, hebben er maar weinig de allure van de Vanda. Alleen al doordat de Vanda pas sinds drie decennia commercieel kan worden geteeld, is het een product met de X-factor.

De planten hebben hun oorsprong op de ruwe zuidflanken van de Himalaya, van India tot Zuid-China. Daar groeit de Vanda hoog in de bomen, met luchtwortels die zich aan de bomen vasthechten. De plant leeft er van ochtenddauw en regendruppels.

Om op een onherbergzame plek als deze insecten aan te trekken voor bestuiving, moest de Vanda wel opvallen: door haar kleuren. Die zijn ongekend rijk geschakeerd, in elke voorkomende tint. Zelfs in het blauw, een kleur die de natuur amper kent. Het maakt de Vanda tot de koningin van de jungle.

Zo werd de Vanda hét symbool van exclusiviteit in de sierteelt. Het is de orchidee die als eerste wordt geselecteerd voor de decoratie van aansprekende events. Het is de orchidee die vijfsterren hotellobby’s en huiskamers extra sterallure geeft. En het is de orchidee die bloemenliefhebbers wereldwijd het hart op hol brengt, door de intense kleuren en bijzondere groeivorm.

ANSU Vanda is de enige Europese leverancier van een orchidee die tot de meest exclusieve soorten ter wereld behoort. Met veredeling en vermeerdering in Thailand en marketing en verkoop in Nederland maken zij elke dag waar wat ze beloven. Standing out together!

Wilt u meer informatie over dit mooie bedrijf of over de producten van Ansu Vanda? Kijk dan op hun website:

www.ansu.eu

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals van deze uitstekende kweker? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen. We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.