Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Kwekerij Verboom

Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Kwekerij Verboom

Onze groothandel voor bloemen en planten is altijd op zoek naar de beste kwekers om mee samen te werken. Alleen de allerbeste producten zijn immers goed genoeg voor onze klanten. Vandaag staat Kwekerij Verboom centraal.

Kwekerij Verboom is een trots familiebedrijf opgericht in 1960. Vandaag de dag staan de tweede en derde generatie gezamenlijk aan het roer van dit mooie bedrijf.

Hun bedrijf is destijds gestart met het telen van glasgroenten. Later hebben zij de overstap gemaakt naar het kweken van bomen. Op dit moment richten zij zich op de teelt van vaste planten en sierheesters. Onder het label ‘Winter Angels’ bieden zij een verrassend en inspirerend assortiment van Helleborus en Skimmia variëteiten aan.

Kwekerij Verboom is gespecialiseerd in het kweken van prachtige winterplanten. Hun passie ligt bij het telen van de mooiste Helleborus en Skimmia. Niet voor niets noemen zij dit hun ‘Winter Angels’.

De mooiste Helleborussen via Roobos groothandel voor bloemen en planten

Kwekerij Verboom heeft een prachtig assortiment van de mooiste Helleborussen. Zo telen zij de Helleborus Frostkiss, de Helleborus niger, Helleborus Orientalis, maar vooral ook de schitterende Verboom Beauty.

De Verboom Beauty is hun eigen handelsmerk en ook de echte alleskunner onder de Helleborus.

Anders dan de andere Winter Angels bloeit deze beauty namelijk zowel binnenshuis als buiten in pot of in de volle grond. Het sterke zusje van de kerstroos bloeit daarnaast extra vroeg. Vanaf de adventtijd (de aanloopperiode voor kerst) kan iedereen al genieten van deze spectaculaire winterbloeier.

Een binnen bloeiende Verboom Beauty kunt u later in het voorjaar in de volle grond planten. Zo kan u het volgende jaar opnieuw genieten van de bloemenpracht.

Daarnaast biedt deze plant veel mogelijkheden om te verwerken in schitterende kerstdecoraties voor zowel binnen als buiten.

Een aantal verzorgingstips:

  • Tijdens de bloei is het belangrijk om regelmatig water met wat universele plantenvoeding te geven.
  • Let op dat de plant niet met de wortels in het water blijft staan. Hierdoor ontstaat er kans op rotting.
  • Knip de uitgebloeide bloemen weg. Hierdoor bevordert de bloei en maakt de plant plaats voor nieuwe bloemen.
  • Zet de volledig uitgebloeide plant op een beschutte plaats (zoals een schuurtje of overkapping) totdat de vorst voorbij is.

Wilt u meer informatie over dit mooie bedrijf of over de Verboom Beauty? Kijk dan op hun website:

www.winterangels.eu

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals van deze uitstekende kweker? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen. We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.