Roobos Groothandel voor bloemen en planten bij IPM Essen

Roobos Groothandel voor bloemen en planten bij IPM Essen

Onze groothandel voor bloemen en planten is trotse partner van FLOOS the crafter’s secret. FLOOS is de eerste 100% online bibliotheek met professionele floral designs. Deze worden gemaakt door de meest invloedrijke meester bloemisten ter wereld en in de designs leggen zij stap voor stap uit hoe deze designs te maken.

De floral designs worden uitgelegd met video en foto materiaal en zijn beschikbaar voor de beginner tot een zeer geavanceerd niveau. Omdat deze meesterbloemisten ons merk heeft gekozen als voorkeurs leverancier voor de beste bloemen en planten, zijn wij dan ook zeer vereerd dat wij de materialen mogen leveren voor al hun designs.

En van 28 januari tot 31 januari 2020 zal FLOOS, samen met ons, aanwezig zijn bij de International Plant Fair in Essen, Duitsland.

Roobos groothandel voor bloemen en planten en FLOOS bij IPM Essen

IPM Essen, 's werelds toonaangevende tuinbouwvakbeurs, draait om oplossingen en innovaties in de groene sector. De internationale plantenbeurs wordt sinds 1983 jaarlijks in Messe Essen gehouden. Exposanten presenteren hier steeds vaker producten die duurzaam en geschikt zijn tegen klimaatverandering. Deze omvatten warmte- en koude-tolerante planten- en struikvariëteiten, milieuvriendelijke en hulpbronnen besparende verpakkingsoplossingen, organische meststoffen en substraten, luchtreiniging, gemakkelijk te verzorgen voor kamerplanten en potten gemaakt van duurzame en biologisch afbreekbare materialen.

Maar vooral zal de beurs gaan over de komende groene trends die omzet zullen garanderen en noviteiten op het gebied van planten en technische innovaties. Een must voor iedereen betrokken bij de florale sector.

Ook FLOOS zal een stand hebben op de beurs. Tijdens de gehele beurs zullen 8 meesterbloemisten van FLOOS demonstraties geven van verschillende florale technieken bij het maken van de meest prachtige en kunstzinnige creaties.

En wij zijn trots dat zij voor deze toonaangevende beurs alleen onze bloemen en planten willen gebruiken voor hun schitterende arrangementen.

Wilt u meer informatie over FLOOS of over IPM ESSEN. Kijkt u dan op  

www.floos.org

of

www.ipm-essen.de

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals de meesterbloemisten van Floos? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen. We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.