Valentijns dag bij Roobos Groothandel voor bloemen en planten

Valentijns dag bij Roobos Groothandel voor bloemen en planten

Bij onze groothandel voor bloemen en planten wordt ieder jaar weer de mooiste rozen besteld door alle bloemisten die hun klanten willen helpen om Valentijnsdag zo romantisch mogelijk te kunnen vieren. Elk jaar op 14 Februari geven partners, familie en vrienden elkaar rozen om zo elkaars liefde te betuigen.

Valentijnsdag is genoemd naar Saint Valentine, een katholieke priester die in de 3e eeuw in Rome leefde. Toen Saint Valentine leefde waren er strenge wetten rondom het Christendom ingesteld door keizer Claudius de 2e. Omdat Claudius geloofde dat soldaten compleet gecommitteerd moesten zijn aan Rome, stelde hij een wet in die hun verbood om te trouwen. Saint Valentine besloot om veel soldaten in het geheim te laten trouwen met hun geliefdes, omdat hij geloofde in het belang van de liefde.

Uiteindelijk kwamen de Romeinen hierachter en zetten Saint Valentine in de gevangenis. Tijdens zijn gevangenschap zorgde hij voor zijn medegevangenen en ook voor de blinde dochter van zijn gevangenisbewaker.

Volgens de legende heeft hij deze blindheid genezen en op de dag van zijn executie haar een liefdesbrief geschreven welke hij eindigde met ‘van jouw Valentine’

Pas 200 jaar later werd 14 Februari uitgeroepen tot Valentijnsdag. Door de dichter Chaucer in de middeleeuwen werd het verhaal van Saint Valentine gelinkt aan de romantische liefde en het begin van de traditie zoals wij hem tegenwoordig kennen.

De mooiste rozen voor Valentijnsdag bij Roobos groothandel voor bloemen en planten

Om Valentijnsdag nog specialer te maken heeft onze groothandel voor bloemen en planten ieder jaar weer de mooiste rode rozen. Onze inkopers kiezen alleen de beste kwekers om zo de liefdesbetuigingen van uw klanten eer aan te doen.

Zo hebben wij de rode rozen van Kwekerij Avance Roses. Zij kweken het hele jaar rond geurende Red Naomi rozen van topkwaliteit. In hun kas groeien de rozen onder de beste omstandigheden. Zo zijn zij gespecialiseerd in de mooiste rozen voor Valentijnsdag

Daar de rode roos voor de liefde staat, bent u wellicht ook op zoek naar andere kleuren voor uw klanten. Zo staat een witte roos voor het eeuwig samen willen zijn, een roze roos dat het hart aan de ander behoort en de gele roos staat voor een innige vriendschap. Voor de andere kleuren rozen is onze kwekerij Meijer is de beste keuze. Deze kweker is gespecialiseerd in de mooiste rozen sinds 1970 en staat vooral bekend om hun superieure kwaliteit.

Wilt u meer weten over deze kwekers? Kijk dan op:

www.meijerroses.com

of

www.avance-roses.nl

Ook de beste bloemen en planten van onze groothandel zoals van deze uitstekende kweker? U kunt meer informatie over ons vinden op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en u te helpen tijd te besparen. We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons online registratieformulier.