Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Roma Nova

Onze kwekers van Roobos groothandel voor bloemen en planten: Roma Nova

Onze groothandel voor bloemen en planten is altijd op zoek naar de beste kwekers om mee samen te werken. Alleen de allerbeste producten zijn immers goed genoeg voor onze klanten. Vandaag staat Roma Nova centraal.

Roma nova is een toonaangevende bloembollenkwekerij in het hart van de Bollenstreek. Sinds 2002 staat het bedrijf onder leiding van Erik en Brenda Willemse.

De bron van inspiratie komt voort uit de rijke ervaring die Erik in het verleden heeft opgedaan met de verkoop van bloemen aan consumenten. Eerder in Duitse bloemenwinkels en later in Zweden en Engeland. Zijn overtuiging voor perfectie en uitstraling is in alle producten herkenbaar en wordt versterkt door Brenda’s jarenlange expertise in de cosmetica. Haar passie voor bloemen en planten is terug te vinden in elke nieuwe collectie. Door bloembollen te combineren met home decoration en zo de mensen te laten genieten van de pracht van de natuur in een eigen leefomgeving.

De filosofie achter de kwaliteit van Roma nova is gebaseerd op het maken van de juiste keuzes. Topkwaliteit kan alleen worden gegarandeerd als je de juiste keuzes maakt tijdens de ontwikkeling en het productieproces welke de levensduur van de bol ten goede zal komen. De bollen zijn een half jaar onder onze daken voordat ze verkocht kunnen gaan worden. Tijdens deze periode creëren zij hun eindproduct. Optimale bollen van de hoogste kwaliteit voor winkelier en consument voor langdurig plezier.

Roma nova gebruikt alleen de allerbeste kwaliteit, meest voedzame bodem, premium bollen en materialen van de hoogste integriteit, zodat iedereen veel langer kan genieten van de Roma nova collectie.

De mooiste bloembollen via Roobos groothandel voor bloemen en planten

Roma nova items hebben een onderscheidend vermogen met ambachtelijke klasse herkenbaar in ieder product. De Roma nova arrangementen zijn gebaseerd op kleur, sfeer en beleving. Door bloembollen te combineren met hun eigen ontworpen home accessoires zijn hun producten uniek en hebben ze een sfeervol karakter.

Daarnaast heeft Roma Nova ook de Basic Pots collectie. Dit is een collectie welke bestaat uit milieuvriendelijk geteelde bloembollen in een appeltjesgroen bloempotje. Hiermee wil Roma nova het imago van bloembollen versterken naar een herkenbaar product met een hip en trendy uitstraling met de mooiste bloembollen.

Wilt u meer weten over deze mooie kwekerij? Kijk dan op

www.romanova.nl

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.