Roobos Groothandel voor bloemen en planten met FLOOS bij IPM Essen

Roobos Groothandel voor bloemen en planten met FLOOS bij IPM Essen

Onze groothandel voor bloemen en planten is trotse partner van FLOOS the crafter’s secret. FLOOS is de eerste 100% online bibliotheek met professionele floral designs. Deze worden gemaakt door de meest invloedrijke meester bloemisten ter wereld en in de designs leggen zij stap voor stap uit hoe deze designs te maken.

De floral designs worden uitgelegd met video en foto materiaal en zijn beschikbaar voor de beginner tot een zeer geavanceerd niveau. Omdat deze meesterbloemisten ons merk heeft gekozen als voorkeurs leverancier voor de beste bloemen en planten, zijn wij dan ook zeer vereerd dat wij de materialen mogen leveren voor al hun designs.

En van 28 januari tot 31 januari 2020 was FLOOS, samen met ons, aanwezig bij de International Plant Fair in Essen, Duitsland.

Roobos groothandel voor bloemen en planten en FLOOS bij IPM Essen

Onze groothandel voor bloemen en planten was trots om de meesterbloemisten van Floos hun producten te leveren. Wij waren vereerd dat alle meesterbloemisten alleen onze producten hadden gekozen om mee te werken.

Zo hadden zij met de Vanda’s van onze kweker Ansu de stand prachtig aangekleed. Maar niet alleen de stand van Floos was prachtig aangekleed, maar ook was er veel belangstelling voor hun nieuwe boek: ’99 ideas for Wedding flowers’. Een prachtig boekwerk waar men inspiratie kan opdoen van de mooiste bruidsboeketten, samengesteld door ’s werelds beroemdste meester bloemisten. Dit boek is nu ook speciaal voor onze klanten met korting te verkrijgen via onze webshop.

Ook hebben de meesterbloemisten van Floos een aantal prachtige demonstraties gegeven, waar zij haarfijn hun florale technieken aan een belangstellend publiek uit de doeken deden.

De meesterbloemisten die een demonstratie hebben gegeven waren:

  • Brigitte Heinrichs (Germany)
  • Carles J. Fontanillas (Spain)
  • Alex Segura (Spain)
  • Johan Obendrauf (Austria)
  • Nicu Bocancea (Rumania)
  • Britta Ohlrogge (Germany)
  • Jürgen Herold (Germany)
  • Max Hurtaud (France)
  • Roman Shtengauer (Russia)
  • Pirjo Koppi (Finland)

Wij hebben enorm genoten van jullie demonstraties en jullie schitterende kunstwerken. Wilt u meer zien van de kunstwerken van deze meesterbloemisten. Bezoek dan onze Facebook pagina

Wilt u ook deze technieken leren en wilt u meer informatie over FLOOS? Kijkt u dan op  

www.floos.org

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.