Valentijn: tijd voor de mooiste rode rozen bij Roobos groothandel voor bloemen en planten

Valentijn: tijd voor de mooiste rode rozen bij Roobos groothandel voor bloemen en planten

Onze groothandel voor bloemen en planten is weer druk bezig met alle voorbereidingen om de mooiste rozen te kunnen leveren aan onze klanten. Van alle rozen die besteld zijn, is elk jaar de rode roos toch het meest geliefd.

Wat is dan ook meer klassiek romantisch dan een mooie rode roos? Iedereen die een romantische verklaring van zijn liefde voorbereidt weet dat hij niet verkeerd kan gaan met een mooi boeket van rode rozen. Maar hoe is het zo gekomen dat vandaag de dag de rode roos het universele symbool is voor passie, verlangen en boven alles liefde?

Roobos groothandel voor bloemen en planten: De mooiste rode rozen voor Valentijn.

Onze groothandel voor bloemen en planten zorgt ieder jaar voor de mooiste rode rozen van onze kwekers. De rode roos wordt veelvuldig geteeld in Nederland, daar deze roos ook het meest gewild is als geschenk bij bloemist met Valentijn.

De geschiedenis van de symboliek van de rode roos begin in de Griekse en Romeinse mythologie. Hier was de rode roos verbonden aan Aphrodite, de godin van de liefde. Later werd de bloem meer geassocieerd met de heilige maagd Maria. Toen Shakespeare de rode roos ook gebruikte tijdens zijn beroemde werken, was de rode roos helemaal gesetteld als het ultieme symbool van de liefde.

Onze kwekers zijn dan ook al maanden bezig om de mooiste rozen voor uw klanten te telen. Zo is onze kweker Porta Nova de grootste teler van Red Naomi rozen in de wereld. Zij staan bekend om de beste kwaliteit van rode rozen. De rozen van Porta Nova zijn dan ook een perfect geschenk voor iedere geliefde

Wilt u onze collectie van de meest geweldige rode rozen ook zien? Kijkt u dan op onze webshop.

Wilt u meer leren over onze kweker Porta Nova? Kijkt u dan op:  

www.portanova.nl

Op zoek naar de beste groothandel voor bloemen en planten? We zijn MPS-gecertificeerd  en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk  in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of registreer nu.