Privacy verklaring voor Roobos Bloemen export B.V.

opgesteld door de directie van Roobos Bloemen export B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 40596609.
Roobos Bloemenexport B.V. Roobos Bloemenexport B.V., gevestigd aan Middelbroekweg 29, 2675KB MIDDELBROEKWEG BOX S, 43-44, Strijpzijde, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Roobos Bloemenexport B.V.
2675KB MIDDELBROEKWEG
BOX S, 43-44, Strijpzijde 174 725 380
www.roobos.nl


Persoonsgegevens die wij verwerken
Roobos Bloemenexport B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Doel en op welke basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Roobos Bloemenexport B.V. verwerkt uw persoonsgegevens op basis van de grondslagen
‘noodzakelijk voor de overeenkomst’ en ‘gerechtvaardigd belang’. Wij verzamelen uw naam en adresgegevens voor het kunnen sturen van de orderbevestiging, producten en factuur. Daarnaast willen wij u graag informeren over eventuele wijzigingen bij ons bedrijf en aanbiedingen die wij wekelijks u kunnen aanbieden. Kort samengevat gebruiken wij uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren


Geautomatiseerde besluitvorming
Roobos Bloemenexport B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Roobos Bloemenexport B.V.) tussen zit. Roobos Bloemenexport B.V. gebruikt het volgende computerprogramma: Alfa- Pro. Alfa- Pro is ons verwerkingssysteem om o.a. bestellingen klaar te maken.


Bewaartermijn persoonsgegevens
Roobos Bloemenexport B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 4 jaar van uw persoonsgegevens. Als binnen deze periode uw account ongebruikt blijft, zullen wij deze verwijderen.


Delen van persoonsgegevens met derden
Roobos Bloemenexport B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Roobos Bloemenexport B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken
Roobos Bloemenexport B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Roobos Bloemenexport B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.


U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Roobos Bloemenexport B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Beveiliging Persoonsgegevens
Roobos Bloemenexport B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring Roobos B.V. Mei 2018

_0007_roobos-10-2018-03
_0008_roobos-10-2018-02
_0002_roobos-10-2018-08
img-contact
img-roobos2
_0009_roobos-10-2018-01
_0000_roobos-10-2018-10
img-showcase
img-voorjaar03
_0006_roobos-10-2018-04
_0001_roobos-10-2018-09
img-winter
_0004_roobos-10-2018-06
img-shop
_0003_roobos-10-2018-07
_0005_roobos-10-2018-05

En raison d’un problème technique notre boutique est fermée jusqu’à 10h00 samedi matin

Nous sommes désolée !!