Bloemengroothandel Nederland

Bij Bloemengroothandel Roobos geloven we dat bloemisten de tijd moeten hebben voor hun passie en hun klanten. Daarom zijn we toegewijd om het bestellen van bloemen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Onze missie is om onze klanten de beste bloemen en planten te bieden die ze wanneer dan ook op de meest eenvoudige manier kunnen bestellen.

We bieden het breedste assortiment producten dat kan worden besteld in elk volume dat is afgestemd op de behoeften van de klant. We bieden deze met een toewijding aan de hoogste kwaliteit van klanttevredenheid geleverd met de best mogelijke service, selectie, toegankelijkheid en waarde.

Elke bestelling die u doet, wordt zo snel mogelijk en met een glimlach in uw winkel bezorgd.

Bloemengroothandel uit Nederland gezocht? We staan bekend om de zeer hoge kwaliteit van onze snijbloemen al planten. We leveren ons uitgebreide assortiment al sinds 1988 aan honderden klanten in België en Frankrijk, waardoor we daar uitgebreide ervaring mee hebben.

We staan voor de beste kwaliteit, waarmee we u als klant graag zo goed mogelijk ontzorgen. U heeft de keuze uit meer dan 15.000 hoogwaardige producten, die onze inkopers speciaal voor u selecteren. De producten kunt u online bestellen, zodat we die de volgende dag vers voor u kunnen inkopen bij onze kwekers.

We zijn op die manier uw bloemengroothandel uit Nederland net als uw groothandel voor planten uit Nederland. We kopen direct in bij de kwekers, waardoor we u goedkoop van dienst kunnen zijn met de hoogst mogelijke kwaliteit. We kunnen als een van de weinige bloemenexporteurs volledig koelcelvrij werken, omdat we 100% dagvers inkopen en daarmee altijd de beste kwaliteit kunnen leveren.

Tip: op zoek naar een groothandel die de bloemen kan bezorgen? We transporteren 5x per week naar meer dan 400 adressen door heel België en Frankrijk.

Onze bloemengroothandel is tevens altijd op zoek naar leuke, inspirerende mensen om ons team te versterken. Kijk snel op onze vacature pagina of er een passende vacature voor jou bij zit

Bloemengroothandel

Zoekt u naar een bloemengroothandel uit Nederland? Wij garanderen de snelle levering, door de producten op de dag van binnenkomst direct naar onze klanten te transporteren. We zetten de producten ’s nachts voor u klaar, zodat u de volgende dag hoge kwaliteit bloemen kunt verkopen.

We zijn MPS-A gecertificeerd. Het is de hoogste waardering in Nederland voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. We kopen bijna uitsluitend bij MPS-bedrijven in, om zo op een duurzame en milieubewust manier te ondernemen. Daarnaast beschikken we over het Qflor-keurmerk. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op de meest exclusieve en hoogwaardige producten. Met ons bijzondere assortiment kunt u zich als bloemist onderscheiden van uw concurrenten.

Groothandel voor planten

Daarnaast zijn we een groothandel voor planten uit Nederland. Ook hiervoor geldt dat we de hoogste kwaliteitsstandaarden hanteren. U kunt vertrouwen op de beste kwaliteit, terwijl u daar goedkoop gebruik van kunt maken.

Groothandel voor decoratie artikelen

Ook zijn wij de groothandel voor al uw bloemisterij decoratie artikelen. Wij hebben een compleet assortiment wat geschikt is voor elke winkel en elk seizoen. Ook hebben wij een uniek decoratie assortiment van CST Decorations. Dit zijn exclusieve en hoogwaardige decoratie artikelen gemaakt van de beste materialen. Ideaal geschikt als u op zoek bent naar echt iets speciaals voor uw klanten.

Waar u ons verder online kunt vinden


Bezoekerscentrum Hengelhoef
Biologisch tuinieren
Seizoenstafel
Zelfvoorzienend Leven
Permacultuur
Natuur Jongeren
Eco Websites
Ecologisch
Natuurgebieden

We besparen u tijd om te doen waar u van houdt

Mayorista en flores y planta

24/7

Eenvoudig bestellen
wanneer je maar wilt

Mayorista en flores y planta

+15.000 producten

Bloemen, planten &
accessoires

Mayorista en flores y planta

de beste kwekers

Topkwaliteit direct
van de kweker

Mayorista en flores y planta

Snelle bezorging

Meerdere leveringen per week
in uw winkel

Bespaar tijd en bestel online bloemen, planten en accessoires bij de groothandel?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Ontdek waarom wij het favoriete merk zijn van veel gerenommeerde meesterbloemisten en trotse partner van FLOOS ‘The Crafter’s secret’. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar info@roobos.nl of gebruik ons online registratieformulier.

mps logo
Mayorista en flores y planta

contact

Kantoor: 0031 174 725 380
Email: info@roobos.nl
Website: www.roobos.nl

© 2019 Roobos Bloemengroothandel Nederland