Onze bloemengroothandel levert direct bij u in de winkel

Bloemengroothandel gezocht die er voor zorgt dat uw producten snel en zorgen vrij geleverd worden? Roobos ontzorgt u volledig, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Bezig zijn met uw vak als bloemist, uw klanten en het laten groeien van uw bedrijf.

Alle bestellingen die worden geplaatst op onze webshop worden dagvers ingekocht. Dit betekent dat u nooit vanuit een voorraad zult kopen, maar worden uw planten en snijbloemen altijd op de dag van transport vers ingekocht. Zo kunt u altijd over de meest verse producten beschikken.

Onze bloemengroothandel verzorgt de levering van uw snijbloemen en planten vrijwel alleen door onze eigen chauffeurs die jarenlange ervaring hebben met het transporteren van bloemen. Wij plaatsen deze voor u in de winkel, zodat u altijd zo snel mogelijk over de beste producten beschikt.

Bloemengroothandel met een compleet assortiment snijbloemen, planten en accessoires

Bloemengroothandel gezocht die de mooiste producten heeft voor uw klanten? Wilt u snijbloemen die direct van de kwekers worden geleverd, zodat u en uw klanten langer kunnen genieten van de mooiste bloemen? Bent u op zoek naar het breedste assortiment van planten en de mooiste woonaccessoires?

Onze webshop met meer dan 15.000 producten is compleet samengesteld door onze inkopers. Enkel na een intensieve beoordeling van de kwaliteit, wordt een product bij ons op de webshop geplaatst. Vrijwel alle kwekers bij onze webshop hebben 1 of meerdere MPS certificaten, wat niet alleen iets zegt over het milieuvriendelijke ondernemen, maar ook de kwaliteit garandeert.

En bent u op zoek naar iets speciaals voor uw klanten en staat het nog niet op onze webshop? Laat het ons graag weten en onze inkopers zullen hun best doen om dit product voor u te vinden. Zo ontzorgen wij u compleet van bestelling tot bezorging.

Vrijwel alle bloemen zijn niet alleen per fust te bestellen, maar ook in kleinere bosjes. Hierdoor kunt u uw bestelling veel beter afstemmen op wat u precies nodig heeft. Hierdoor koopt u nooit meer dan wat u echt nodig heeft. 

Onze bloemengroothandel denkt dan ook graag met u mee. Onze manier van werken bespaart u tijd en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt inkopen. 

Levert onze bloemengroothandel ook bij u in de buurt?

Ons team staat voor u klaar. De logistieke medewerkers die bij onze bloemengroothandel werken, hebben jarenlange ervaring met het verpakken en het bezorgen van snijbloemen, planten en accessoires. Zij bezorgen wekelijks aan meer dan 400 tevreden klanten in heel West- Europa.

Wilt u weten of wij ook bij u in de buurt bezorgen? Klik dan snel op uw regio voor meer informatie.

Levering in Nederland

Levering in België

Wilt u als bloemist door de groothandel uw bloemen laten bezorgen?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Ontdek waarom wij het favoriete merk zijn van veel gerenommeerde meesterbloemisten en trotse partner van FLOOS ‘The Crafter’s secret’. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar info@roobos.nl of gebruik ons online registratieformulier.

We besparen u tijd om te doen waar u van houdt

Mayorista en flores y planta

24/7

Eenvoudig bestellen
wanneer je maar wilt

Mayorista en flores y planta

+15.000 producten

Bloemen, planten &
accessoires

Mayorista en flores y planta

de beste kwekers

Topkwaliteit direct
van de kweker

Mayorista en flores y planta

Snelle bezorging

Meerdere leveringen per week
in uw winkel

mps logo
Mayorista en flores y planta

contact

Kantoor: 0031 174 725 380
Email: info@roobos.nl
Website: www.roobos.nl

© 2019 Roobos Bloemengroothandel Nederland