Bloemengroothandel in Wallonië

Bent u op zoek naar een bloemengroothandel die in Wallonië levert? Wij zorgen ervoor dat uw bloemen, planten en accessoires snel en zorgen vrij geleverd worden in deze gehele regio. Onze klanten krijgen meerdere keren per week geleverd door onze ervaren chauffeurs. En zit uw winkel in een regio waar onze eigen chauffeurs niet kunnen komen? Dan zullen wij contact opnemen met een van onze excellente transporteurs, waar wij al jaren mee samenwerken om te kijken of wij u zo spoedig mogelijk kunnen beleveren. Hierdoor ontzorgt Roobos u volledig, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is.

Bloemengroothandel Wallonië

Onze bloemengroothandel komt al jaren in Wallonië. Deze prachtige, Franstalige regio van België is ontzettend veelzijdig en men kan hier dan ook genieten van de schitterende natuur, talloze musea en monumenten bezoeken die getuigen van een rijk cultureel erfgoed of heerlijk proeven van een van de vele lokale specialiteiten

Kortom, onze bloemen groothandel levert graag in Wallonië en elke andere plaats in de directe omgeving.

Zo leveren wij ook in:

Onze bloemen groothandel levert wekelijks meer dan 400 klanten in geheel Frankrijk en zo ook in Wallonië of elke andere regio in de directe omgeving. Zo vindt u bij ons een totaal arrangement voor iedere bloemist of tuincentrum met meer dan 15.000 producten. Onze bloemen en planten komen direct van de kweker, zodat u altijd over de meest verse producten kunt beschikken. U zult bij ons nooit uit een voorraad kopen, daar alles op de dag van transport pas wordt ingekocht.

Ook kunt u bij ons terecht voor een compleet aanbod aan accessoires. Zo zijn wij exclusief leverancier van CST- decorations. Een compleet assortiment aan luxe en trendy woonaccessoires, voor als u uw klanten echt iets speciaals wilt bieden.

Wilt u meer informatie over onze services en leveringsmogelijkheden. Schrijft u zich dan geheel vrijblijvend in op onze registratiepagina. Onze collega’s nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Onze bloemengroothandel levert niet alleen in Wallonië, maar ook in andere gewesten zoals Vlaanderen.

Levering van onze bloemen groothandel in Wallonië?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Ontdek waarom wij het favoriete merk zijn van veel gerenommeerde meesterbloemisten en trotse partner van FLOOS ‘The Crafter’s secret’. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar info@roobos.nl of gebruik ons online registratieformulier.

We besparen u tijd om te doen waar u van houdt

Mayorista en flores y planta

24/7

Eenvoudig bestellen
wanneer je maar wilt

Mayorista en flores y planta

+15.000 producten

Bloemen, planten &
accessoires

Mayorista en flores y planta

de beste kwekers

Topkwaliteit direct
van de kweker

Mayorista en flores y planta

Snelle bezorging

Meerdere leveringen per week
in uw winkel

mps logo
Mayorista en flores y planta

contact

Kantoor: 0031 174 725 380
Email: info@roobos.nl
Website: www.roobos.nl

© 2019 Roobos Bloemengroothandel Nederland