Vacature overzicht | Bloemengroothandel Roobos

Vacature overzicht Bloemengroothandel Roobos. Onze bloemengroothandel is altijd in beweging en continue op zoek om onze services nog verder te verbeteren richting onze klanten. Niet voor niets is onze slogan: "Wij besparen u tijd, zodat u kunt doen waar u van houdt". Ons services besparen onze klanten tijd, zodat zij kunnen doen waar zij van houden: hun vak als (meester) bloemist en het laten groeien van hun bedrijf.

Uiteraard kunnen wij die slogan alleen maar waar maken met de allerbeste collega's. Voortdurend zijn wij op zoek naar versterking van ons leuke team vol met frisse en enthousiaste mensen. 

Kijk dan ook snel op het actuele overzicht hieronder of een vacature hieronder bij u aansluit. Mochten wij op dit moment geen vacature hebben die bij u past, dan kan u ook altijd een open sollicitatie aan ons richten via info@roobos.nl

Parttime boxmedewerker Ma (en eventueel Wo)

Roobos Bloemenexport bv exporteert sinds 1989 verse bloemen, planten & decoratie naar diverse landen binnen West-Europa. Onze klanten stellen wij dagelijks online in de gelegenheid om hun assortiment aan te vullen met onze prachtige producten. Kwaliteit en snelheid staat voorop. “In goed overleg kan alles” is ons motto. Ter aanvulling op ons team zij wij op zoek naar:

Parttime boxmedewerker Ma (en eventueel Wo)

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van onze producten en daarmee een onmisbare schakel in ons gehele logistieke proces. De werkzaamheden bestaan vooral uit het opbouwen van karren en het verdelen van de binnengekomen leveringen. Ook het scannen van de producten tijdens de uitgangscontrole kan tot de werkzaamheden behoren.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent een liefhebber van bloemen en planten
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de bloemenwereld.
  • Je hebt een flexibele instelling.
  • Je bent een teamspeler en denkt in oplossingen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je werkt secuur en je houdt ervan om in beweging te zijn
  • Je bent beschikbaar op maandag (en eventueel woensdag)

Wij hebben voor jou
Een afwisselende en uitdagende baan binnen een groeiend en internationaal bedrijf met een team van betrokken en enthousiaste collega’s. Wij bieden je een contract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Daarnaast een goed salaris met een pensioenregeling.

Roobos Bloemenexport bv, exporteert sinds 1989 verse bloemen, planten & decoratiemateriaal naar diverse landen binnen West-Europa. Onze klanten stellen wij dagelijks in de gelegenheid om hun assortiment aan te vullen met onze prachtige producten. Kwaliteit, snelheid en service staan voorop.

Interesse en wil je meer weten?

Mail dan je motivatie en CV per mail naar hr@roobos.nl

Met Fleurige groet

Team Roobos

Werken bij het leukste bedrijf van Nederland?

We zijn MPS-gecertificeerd en hebben wij het Qflor kwaliteitsmerk in onze selectie, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Altijd 100% dagvers en met de keuze uit 15.000 producten. Ontdek waarom wij het favoriete merk zijn van veel gerenommeerde meesterbloemisten en trotse partner van FLOOS ‘The Crafter’s secret’. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Bel ons op telefoonnummer +31 174 725 380, stuur een e-mail naar info@roobos.nl of gebruik ons online registratieformulier.

mps logo
Mayorista en flores y planta

contact

Kantoor: 0031 174 725 380
Email: info@roobos.nl
Website: www.roobos.nl

© 2019 Roobos Bloemengroothandel Nederland